Wat is jouw idee?

Benieuwd naar de mogelijkheden in het algemeen of voor jouw wens of idee specifiek? Wij denken vanuit onze ervaring en vakmanschap uiteraard graag met je mee! Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met je op.
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

  Beeldmerk Hofland Houtbewerking

  Wat wij maken

  Bij Hofland hebben wij een passie voor het maken van producten van hout. Zo simpel is het. Vanuit die passie vertalen wij jouw eisen- en wensenpakket naar een fraai afgewerkt eindresultaat voor binnen of buiten. Houtbewerking op maat noemen wij dat.

  Houtsnipper Hofland Houtbewerking

  Onze diensten

  Degelijk vakmanschap staat in ons dna gekerfd. Zo geven wij bij Hofland met aandacht en ambacht inhoud aan tuin en interieur. Hét adres dus voor jouw veranda en schutting. Maar ook voor meubels, tafels en stoelen.

  Tuinhuizen

  Een eigen tuinhuis, een plek onder de zon. Ideaal als opslag, hobbyruimte of alternatieve toepassing. Bij Hofland geef jij jouw tuinhuis flexibel vorm qua uiterlijk, afmetingen en inrichting.

  Veranda's

  Altijd al gedroomd van een veranda in de tuin? Bij Hofland ontwerpen en bouwen wij jouw veranda op maat. En uiteraard verzorgen wij met plezier een (bij)passende houten vloer of vlonder.

  Schuttingen

  Net verhuisd, je huidige schutting verrot, omgewaaid of om welke andere reden dan ook toe aan een nieuwe degelijke houten schutting? Laat het ons weten, dan bespreken we jouw wensen.

  Meubels

  Bij Hofland maken we óók houten meubels. Zoals houten kasten, houten stoelen en houten tafels. Robuust en natuurlijk verfijnd in de afwerking. Zo geven wij op maat inhoud aan jouw interieur.

  Houtbewerking op maat

  Bij Hofland hebben wij een passie voor het maken van producten van hout. Zo simple is het. Kijk eens rond bij onze afgeronde projecten, laat je inspireren en daag ons vervolgens uit met jouw wens of idee.

  Wat zeggen anderen?

  Wij kunnen jou wel vertellen dat we met hamer, beitel en oog voor detail zorgen voor een passende look & feel, maar wat zeggen onze klanten daar eigenlijk over? Nou, dit bijvoorbeeld: