Wat is jouw idee?

Benieuwd naar de mogelijkheden in het algemeen of voor jouw wens of idee specifiek? Wij denken vanuit onze ervaring en vakmanschap uiteraard graag met je mee! Vul onderstaande formulier in en wij nemen direct contact met je op.
  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

  Beeldmerk Hofland Houtbewerking

  Hoe wij werken

  Alhoewel; “werken”, wij noemen het zelf liever creëren. En dat creëren doen we met hout, houtbewerkingsgereedschappen en natuurlijk samen met jou. Bij Hofland is elke creatie namelijk een gezamenlijk proces dat in nauw overleg met de jou ‘de klant’ vorm wordt gegeven.

  In 3 stappen naar een houtcreatie op maat

  Het traject vanaf jouw idee, wens of misschien zelfs droom naar een verfijnd eindresultaat op maat ziet er grofweg als volgt uit.

  Hofland Houtbewerking

  Hofland Inspireert

  Jouw idee, wens of droom vormt de basis in de ontwerpfase waarbij vorm en functie optimaal in balans worden gebracht.

  1
  Hofland Houtbewerking

  Hofland Creëert

  Met hamer, beitel & oog voor detail zorgen wij met degelijk vakmanschap voor een passende look & feel voor jouw tuin of interieur.

  2
  Hofland Houtbewerking

  Hofland Monteert

  Wanneer alle details netjes afgewerkt zijn komen wij het resultaat uiteraard persoonlijk afleveren en installeren en/of monteren.

  3

  Jouw idee, onze inspiratie

  Benieuwd naar de mogelijkheden in het algemeen of voor jouw idee specifiek? Wij denken vanuit onze ervaring en vakmanschap uiteraard graag met je mee!

  Wat zeggen anderen?

  Wij kunnen jou wel vertellen dat we met hamer, beitel en oog voor detail zorgen voor een passende look & feel, maar wat zeggen onze klanten daar eigenlijk over? Nou, dit bijvoorbeeld: